Nejnovější recenze ze sekce Nabíječky a startovací boxy
Snad vydrží déle než Bosch C3 ( 2 roky ) . Zatím vše
dle návodu odzkoušeno, žádný problém.
- jednoduchost nabíjení
doporučuji
spokojen nemám výhradd
Výrobek spolehlivě funguje !!!!
Podařilo se mi vybít v autě baterii. Použitím tohoto zařizení motor
okamžitě nastartoval. Navíc je to i power banka.
za ně perfekt a ještě koupeno v akci - funguje jak má
Po vybalení zdroje a jeho prvotním nabití jsem ho následně použil ke startu dieselového motoru (1,9 SDI) s úplně vybitou autobaterii. Neproblikávala ani dveřní kontrolka zámku u dveří řidiče. V ručním nastavení startovacího zdroje jsem startoval motor bez prodlení - po jeho připojení na svorky autobaterie. Následoval okamžitý start.
Moje plná spokojenost.
Produkt jsem vybral protože je kompatibilní i pro baterie AGM a požadoval jsem režim ,,Supply'', záložní zdroj energie při výměně baterie, nechtěl jsem riskovat problém,
kdybych odpojil palubní síť od napětí. K nové baterii jsem napevno připojil kabel s očky. Cena odpovídá kvalitě .
Produkt splnil očekávání.
- Po prvním použití to vypadá dobře.
- Návod by mohl být přívětivější na pochopení všech funkcí.
- Jednoduchost
Chybí český návod. Samozřejmě si ho dokážu vyhledat na internetu, ale je to neprofesionální, zvlášť u takového produktu, kde je v návodu toto upozornění : POZOR.
POUŽÍVEJTE TENTO REŽIM S EXTRÉMNÍ OPATRNOSTÍ. TENTO REŽIM JE URČEN POUZE PRO 12 VOLTOVÉ OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY. FUNKCE ODOLNOSTI PROTI JISKŘENÍ I
OCHRANA PROTI OBRÁCENÉ POLARITĚ JSOU VYPNUTÉ. VĚNUJTE VELMI BEDLIVOU POZORNOST POLARITĚ AKUMULÁTORU JEŠTĚ PŘEDTÍM, NEŽ POUŽIJETE TENTO REŽIM.
NEDOVOLTE, ABY SE POZITIVNÍ A NEGATIVNÍ SVORKY NAVZÁJEM DOTÝKALY JEDNA DRUHÉ, NEBOŤ BY VÝROBEK MOHL GENEROVAT JISKŘENÍ. TENTO REŽIM POUŽÍVÁ VELMI
VYSOKOU HODNOTU PROUDU (AŽ DO 1000 AMPÉRŮ), KTERÁ MŮŽE ZPŮSOBIT JISKŘENÍ A Vysokou hodnotu tepla, POKUD NENÍ SPRÁVNĚ POUŽÍVÁN. NEJSTE-LI SI JISTI
POUŽITÍM TOHOTO REŽIMU, NEPOKOUŠEJTE SE O TO SAMI A VYHLEDEJTE ODBORNOU POMOC.
výhoda
- Kvalitní produkt
- Několik funkcí nabijení
- Možnost 6 a 12v
- nelze Lion
- cena-použití
lehký a kvalitní to je výhoda produktu a nevýhodou produktu je to ,že nemá nějaký kvalitní ochranný obal převozní !.
super
jednoduchá obsluha
Velmi výhodná cena vzhledem k velké užitné hodnotě
- Nabíječka je perfektní. Pracuje jak má i když se dost zahřívá. Ovládání jedním tlačítkem. Dál si vše už ovládá sama nabíječka. Připojovací svorky jsou tak akorát na připojení i v autě. Výhoda je pogumovaný přívodní kabel, který se po čase nebude lámat.
- Nic.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »