Nejnovější recenze ze sekce Nabíječky a startovací boxy
- Zatím bez problému na první otočení klíčku 3x nastartován motor s úplně vybitou baterií. Powerbanka včetně příslušných kabelů je umístěna v transportním praktickém kufříku.
- Trochu je problematická manipulace s gumovými krytkami, což na funkci nemá vliv.
Dobrý produkt. Spokojenost.
- Funguje perfektně
- OK
- Ukazatel stavu nabíjení
- Funkce Recondition
- Desulfitace
- Rychlé nabíjení
Bohužel ta funkce Recondition , docela dlouho trvá než nabíječka zjistí jestli vůbec baterie udrží nabíjecí kapacitu , takže více jak 8 hodin nabijite a pak vám to ohlásí že baterie stejně neudrží kapacitu . A taky se mi zdá že se nabíječka během dobíjení dost zahřívá , ikdyž by měla mít jakýsi senzor teploty .
Jsem spokojený.
Topdon V2200
Registrovaný uživatel
Přidáno: 14. února 2024
(naposledy upraveno 14. února 2024)
Zakoupeno v Best Power
- Android tester-aplikace
- lehká
- pouzdro
- kvalitní provedení
Automatická dobijecka nic nenastavujete dobijecka vyřeší fsechno za vas
Dobré
- funguje, jak má
- nepozná sám napětí baterky (6 / 12 V) - nutno vybrat ručně
- nerozezná, jestli se jedná o gelovou nebo klasickou - nutno vybrat ručně
UltimateSpeed UMAP 12 000 mAh
Přidáno: 12. února 2024
(naposledy upraveno 12. února 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Hned po dodání jsem jej použil na start automobilu, šlo to na první pokus.
- malá, lehká - 100% funguje
- za tu cenu luxusní záležitost
vyzkoušen start na chcíplé baterce od staré grand vitary, musíš nejdřív baterku chvilku pomocí boxu oživit, ale pak auto box nakopl bez problému, box srovnatelný se startakama za 20 tis
Levný produkt, který plní svou funkci.
Užívám krátce, po vyzkoušení vše funguje jak je uvedeno v inzerci.
- Pohledný přístroj,vyzkoušen s dobrým výsledkem.
vše ok
Perfektní produkt. Po úplném dobití powerbanky a jejím připojením k téměř vybité autobaterii šlo nastartovat na první otočení klíčkem.
Navod neodpovida skutecnosti, v návodu se pise pripojit baterii a zastrcit zastrcku do zasuvky. Nic se nedelo... Zkusila jsem obraceny postup a to: nejdriv zastrcit zastrcku do zásuvky a potom pripojit baterii a nabijecka fungovala. Takze v navodu je postup pripojeni presne obracene !
- Jednoduchá nabíječka se snadným ovládáním.