Nejnovější recenze ze sekce Nabíječky a startovací boxy
- Malá, výkonná
Zatím bez problémů. Používám k účeli k jakému je určen.
Za tyto peníze, nemá výrobek konkurenci, docela mně překvapil a má i dost funkcí.
UltimateSpeed ULGD 10 A1
Přidáno: 21. března 2024
(naposledy upraveno 21. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- silný zdroj
Měl jsem dříve chytrou nabíječku na 6 a 12 V, která byla ale na silné baterie nedostatečná. Tato je a 12 a 24 V a má dost ampér na to, aby zvládla podbití baterie.
- Velký rozsah, malé rozměry.
Jedná se již o třetí zakoupený produkt shodného typu a značky, první zakoupeno cca před 9. lety, dodnes funguje bezvadně i přes časté používání - automobily, ATV, zahradní traktory apod. Jednudché, spolehlivé a univerzální - předčilo očekávání .
Byla to výměna za starý (který jsem vlastnil asi 20 let) hledal jsem podobný a uspěl jsem.
Zatím jsem jej v praxi nevyužil,ale vypadá dobře
- Lahká
- Dobrá regulácia
- štartovanie pomocou nej je dobré
- Zatím jsem použil 2x ale není co vytknout má několik užitečných režimů a to nejdůležitější pro motorkáře na zimu udržovací řežim.
- Svorky drží na baterii krásně fajn je i pojistka na + kabelu
- Hezký design působí robustně
- Zatím jsem nenašel akorát kabely by mohly být z měkčího materiálu jsou tu takové ty tvrdé levnější ale to už hledám mouchy
Za tu cenu dost muziky
- Ok
Super
- Automatická funkce nabíjení, zapojíte a hotovo
- Pro někoho "malý" proud (3A) u baterie 12V, což znamená že velkou baterii hodně vybitou bude nabíjet díle
Prozatím vyzkoušeno na 2 autobateriích, obě dobité do maxima možného
- Nastartuji s ním naftový motor bez problémů
- Vydrží 5x nastartovat+-
- Jsem spokojen
Zatím spokojený.
- Výrobek za dobrou cenu
- dobré zkušenosti s dříve zakoupeným kusem
- nechápu, kde je teplotní čidlo, když ke svorkám vede pouze dvoulinka
- chybí odpočet předpokládaného času do konce nabíjení + zobrazení aktuálního napětí a proudu
- Chytrá nabíječka budu teprve testovat, ale vypadá dobře, tak uvidím. Kupoval jsem na dobíjení AGM bat 70Ah 650A